Годишно производство од 1,2 милиони серии на гуми

Qingdao Wangyu Rubber Products Co., Ltd. има годишен производствен капацитет од 1,2 милиони серии на серии на производи за сместување на гумени тркала и објавен извештај за следење на прифаќањето на заштитата на животната средина за завршување на проектот за проширување.
Според Одлуката на Државниот совет за изменување и дополнување на Правилникот за управување со заштита на животната средина за завршување на градежни проекти (Уредба на Државниот совет бр. 682).Како и Министерството за заштита на животната средина „Оглас за пуштање наДржавната еколошка регулатива за оцена на животната средина (бр. 201714), годишното производство на 1,2 милиони производи од серии на гумени гуми од 1,2 милиони производи од серијата гумени гуми, политички отпор за да се изгради извештај за следење на прифаќањето на заштитата на животната средина за завршување на округот“ е објавен на следниов начин.
Име на проектот: годишно производство од 1,2 милиони производи од серијата гумени гуми проект за проширување на Кингдао Ванг Ју гумени производи ко.
Градежна единица: годишен производствен капацитет од 1,2 милиони производи од серија производи за проширување и реновирање
Содржина на јавен оглас: На 11 јуни 2019 година, градежната единица Qingdao Wangyu Rubber Products Co., Ltd. организираше состанок за прифаќање за завршување на инспекцијата за заштита на животната средина на проектот со годишно производство од 1,2 милиони гумени гуми.Работната група за прифаќање се состоеше од градежната единица (Qingdao Wangyu Rubber Products Co., Ltd.), единицата за подготовка на извештај за следење на прифаќањето (Qinglu Wangyu Rubber Products Co., Ltd.), единицата за тестирање (Qingdao Zhongxu Testing & Inspection Co. , Ltd.) и експерти.Според релевантните национални закони и прописи, одделот за одобрување на градот смета дека состојбата со заштита на животната средина во производниот процес на компанијата е конзистентна со фактичката состојба и го одобри производството.
Време на јавно објавување: 12.06.2019 – 9.07.2019 година
Заклучок за прифаќање: Целосниот процес на имплементација на денот на проектот фрлен според документите за оцена на животната средина и барањата за одобрување кои ја поддржуваат изградбата и усвојувањето на објекти за спречување и контрола на загадувањето и мерките за заштита на животната средина, загадувачите ги исполнуваат стандардните емисии, за исполнување на денот на градежниот проект завршување на заштита на животната средина прифаќање услови, градежниот проект ден завршување на заштита на животната средина прифаќање квалификувани.


Време на објавување: 28.06.2022
Оставете ја вашата порака